Felipe y Letizia buscan casa en el Ampurdán

Las últimas noticias de la Realeza. Monarquía vs. República
¿Cuánto reinarán Felipe VI y Letizia?


Imagen

Avatar de Usuario
confidencial

Felipe y Letizia buscan casa en el Ampurdán

Mensajepor confidencial » Vie 17 Mar, 2006 11:44 am

Según este confidencial (enlace: http://busot.blogspot.com/2006/03/felip ... mpord.html ) los príncipes estarían buscando casa en el Ampurdán (Girona).

Aquí está el texto en catalán...

La casa reial espanyola, conscient de la desafecció de bona part de la ciutadania vers la intitució monàrquica -ja no només a Catalunya i Euskadi sinó a bona part de l'Estat- ha engegat un pla d'humanització a marxes forçades del successor de Juan Carlos de Borbón.

Una de les primeres passes ha estat la presència de Felipe i Letizia en multitud d'actes públics. L'any passat, per exemple, van passar una setmana sencera a Catalunya on van participar, entre altres, en els fastos de celebració del 125è aniversari de La Vanguardia, el diari espanyol més proborbònic només superat per ABC. Aquella setmana d'stage va donar lloc a múltiples rumors sobre si Leticia hauria aprofitat l'avinentesa per portar a terme una inseminació artificial en una coneguda clínica barcelonina, un extrem que encara avui no s'ha pogut contrastar.

Ara, la pareja feliz vol adquirir -perquè comprar no la compren que la paguem tots- una torre a la zona de l'Empordà. Ja fa uns anys que bona part de l'elit espanyola va instal·lant progressivament la seva segona residència en aquestes comarques com per exemple la filla de Jesús Polanco -amo del Grupo Prisa- al municipi de Crespià o en altres localitats José Manuel Lara de Planeta, els Gallardo de Prodesfarma o Mariano Puig de Corporación Puig.

En la seva darrera estada al festival de Peralada sembla que ja haurien traslladat la seva disposició d'afincar una de les seves residències d'estiu als propietaris del holding del castell, Karmentxu Mateu i Arturo Suqué.

Ara, el germà d'un alt dirigent del PSC de Girona amb molta mà en el món immobiliari s'estaria encarregant de buscar un emplaçament per a Felipe, Letizia i Leonor. Sembla que la casa reial ha demanat que sigui 'comfortable' però no molt allunyada de la població per evitar l'efecte d'excessiu exclusivisme que sempre acompanya el luxe que envolta la casa reial espanyola. Una zona que sembla que els hi agrada força per instal·lar-hi l'assentament és la del terme municipal de Saus, a l'Alt Empordà, en zona fronterera amb el Gironès i el Baix Empordà.Volver a “La Casa Real”